Litt-Brukt

Litt-Brukt er ett konsept utviklet av Teknikkspesialisten. For oss er resirkulering og miljø viktig. Litt-Brukt er et resultat av Teknikkspesialistens grønne utvikling.

Verden vi lever i er under ett ekstremt press på ressurser og vi trenger og tenke gjenvinning fra ett fullverdig produkt til selve gjenbruket av bestanddeler inne i  elektroniske enheter. Så kunsten og kunne gjenbruke og reparere har vært en ikke prioritet fra produsenter verden over, eller ei opplæring i faget. Og nå er det vi som forbrukere som må si i fra.

Så derfor er en bedrift som Teknikkspesialisten viktig i fremtiden, det og kunne teknologi og tilpasse kunnskapen og erfaringen samt viljen til og utvikle hvordan man skal kunne reparere.

Teknikkspesialisten

Teknikkspesialisten har sitt utspring fra 2014 under navnet Mobildoktoren i Norge, og siden starten har vi levert kvalitets reparasjons tjenester til hele landet og internasjonale kunder. Vi endret navn og fokus i i 2018 grunnet at kunder assosierte oss med kun mobil reparasjoner og fikk muligheten og kjøpe navnet Teknikkspesialisten. Da navnet Teknikkspesialisten fanger mere opp hva vi faktisk driver på med. 
Realiteten er at vi reparerer alt i fra mobiler, bilnøkler, pc, bilelektronikk og annet avansert elektronikk. Vi bruker hvis mulig originale deler eller resirkulerte deler i våre reparasjoner. Med våre ansattes mange årige erfaring vil vi reparere hva du måtte bringe til vårt verksted.

Roy Svendsen
Grunder

Roy er grunderen av Teknikkspesialisten og Litt Brukt. Han er i hovedsak vår spesial reparatør og vår microlodde exptert.

Angela Danielsson
Marketing Director

Angela er i det administrative.

Anders Folmer
Pc ansvarlig

Anders er vår pc expert og arbeider i hodesak med dette. Han er også vår server teknikker ut til dere som kunde.